top of page

Terapija

Naše terapije so zasnovane tako, da telo podpirajo. Potrebno je vedeti, da se bolezen ni razvila v kratkem času, zato je nesmiselno pričakovati, da bo hitro izginila. Osnovni program je razdeljen na 3 mesece. Prilagojen je posamezniku, zato vas spremljamo 3 mesece in vam stojimo ob strani. Z osvojenim znanjem in tehnikami lahko ohranjate svoj nov življenjski slog.

Program je nastal na podlagi lastne izkušnje, zasnovan pa je tako, da telesa ne izčrpava, pač pa ga obnovi in podpre. Medicina je fantastična na področju kirurgije, zlomov, presajanja organov, a ko pride do virusov, neznanih vzrokov bolezni, stanj, ki se ne popravijo, pa enostavno ostane pri tem brez vzroka, razlage in navsezadnje rešitve problema.

Naše terapije temeljijo na posebni prehrani, posebnih, skrbno izbranih prehranskih dodatkih in tehnikah s področja tradicionalne kitajske medicine in taoizma. Poseben poudarek je tudi na tem, da ne stradamo, ampak telo hranimo z najboljšimi možnimi hranili. 

Če niste pripravljeni spremeniti svojih prehranskih in življenjskih navad, ta program ni za vas. 

20210716_113811_edited.jpg

POTEK TERAPIJE

CENIK

POSVET: 30 EUR

PRVI MESEC: 120 EUR

DRUGI MESEC: 150 EUR

TRETJI MESEC: 150 EUR

POSVET

Prvič se srečamo na posvetu, na katerem ugotovimo, na kateri stopnji izgorelosti ste in iščemo sprožilce slabega počutja. Dogovorimo se za strategijo zdravljenja. 

Posvet stane 30 EUR in se odbije od zdravljenja prvega meseca. 

PRVI MESEC

Prvi mesec je namenjen hidraciji, podpori jetrom in limfnemu sistemu. Določimo, kako poteka zdravljenje in kaj dodamo k prehrani, kaj pa odvzamemo. 

Naučimo vas tehnike zdravljenja s področja tradicionalne kitajske medicine in taoizma, ki ustrezajo vašemu prvemu mesecu zdravljenja.

Cena je 150 EUR, a se 30 EUR odšteje za posvet. Torej 120 EUR. 

DRUGI MESEC

Drugi mesec je namenjen odstranjevanju težkih kovin iz telesa. Pri nas zagovarjamo nežno razstrupljanje, zato uvedemo mogočna in močna živila, ki telo prehranijo z antioksidanti, hkrati pa vežejo nase težke kovine.  

Razstrupljanje mora biti postopno, da telo ne preide v šok. 1. mesec je priprava na to.

Cena je 150 EUR. 

TRETJI MESEC

V 3. mesecu je poudarek na obnovi ščitnice in telesa. Ščitnica, žleza v obliki metulja, je kot naši drugi možgani in nase prevzame ostala bremena telesa. Nemalokrat je zato sama bolna ali poškodovana, zato v tem mesecu ščitnici namenjamo veliko podporo. 

Opremimo vas z ogromno znanja s področja tradicionalne kitajske medicine, da boste lahko še naprej ohranjali življenjski slog, ki vodi v dobro počutje. 

Cena je 150 EUR. 

Kontakt

040 451 944

  • Facebook
  • Twitter
  • LinkedIn
  • Instagram

Pridruži se našemu klubu

Pridobiš posebne novice, popuste in posebne ponudbe. 

Hvala.

Tvoji podatki so pri meni na varnem.

bottom of page